Title Image

Edukacije i radionice

EDUKACIJE

Zanimaju Vas točne informacije? Dosta Vam je žutila koje svekodnevno čitate? Bitne su vam točne informacije za vaše zdravlje?

Jedanput mjesečno u okviru Centra za nutricionizam održavamo besplatne nutricionističke edukacije za opću javnost, kako bi na jednnostavan i zanimljiv način prikazali aktualne teme, na koje često možemo čuti oprečna mišljenja. Razbijati ćemo mitove, davati ćemo točne i provjerene znanstvene informacije, odgovarati ćemo na Vaša pitanja. Često ćemo na edukacijama imati i goste, koji će detaljnije moći pojasniti pojedine teme koje zanimaju opću javnost. Ono što vi u ovom trenutno trebate napraviti je – pratiti naše aktivnosti na facebooku i na vrijeme se prijaviti na besplatnu edukaciju. Broj osoba je ograničen!

Samo prijavljene osobe mogu prisustvovati edukaciji, a prijava završava u 16h, dan prije održavanja edukacije.

Adresa mjesečnih edukacija: ZICER, Av.Dubrovnik 15/1, Dvorana Akcelerator, Zagreb.

Uskoro očekujte i mogućnost učlanjenja u naš KLUB CENTRA ZA NUTRICIONIZAM, gdje Vas očekuju dodatne pogodnosti i popusti.

 

NUTRICONISTIČKE RADIONICE

Oduvijek vas je zanimao nutricionizam? Želite više od običnih kulinarskih radionica? Želite znati kako obraditi hranu, što se s njom događa, da li se neki nutrijenti gube ili dobivaju?

Za razliku od edukacija, gdje primarno razgovaramo i imamo zanimljive rasprave, ili kulinarskih radionica gdje učite kuhati, mi radimo nešto sasvim novo – učimo vas kako nutricionizam pretočiti na tanjur! Nutricionizam ili znanost o hrani je  kompleksna disciplina koja obuhvaća razna područja hrane, prehrane i zdravlja. U tom pogledu, naš odnos prema hrani uvelike određuje i kako ju pripremamo i što o njoj zaista znamo.

Naučiti ćemo Vas kako termički obraditi hranu da se oslobodi najviše nutrijenata, kako otkriti krivotvorenu hranu, osnove sigurnosti hrane, kako kuhati za posebne prehrambene potrebe (bez glutena, za bolesti crijeva, gastritis, dijabetes i druge tegobe), kako izolirati pojedine komponente, molekularnu osnovu kuhinje, a uz sve to, bacit ćete oko i kroz mikroskop.

Adresa mjesečnih radionica: ZICER – Dvorana Akcelerator i Enzita Kitchen Studio, oboje na adresi Av.Dubronik 15, Zagreb.

Uskoro očekujte i mogućnost učlanjenja u naš KLUB CENTRA ZA NUTRICIONIZAM, gdje Vas očekuju dodatne pogodnosti i popusti.

[facebook_events col=”2″ posts_per_page=”12″ category=”cat1,cat2″ past_events=”yes” order=”desc” orderby=”post_title” start_date=”2018-12-25″ end_date=”2019-03-30″ ]